De rollator-wandelstok voor stabiliteit doorheen je dag.

Het eenhandige ontwerp van de Wheeleo® ondersteunt jouw onafhankelijkheid, terwijl het bewegingsvrijheid vergroot in alledaagse situaties.

Een eindeloze leuning. Waar je ook gaat.

De Wheeleo® is een innovatief mobiliteitshulpmiddel dat jouw valrisico vermindert, gemakkelijk te vervoeren is en een elegant design heeft. Omdat het bestuurd wordt door slechts één hand, blijft jouw andere hand beschikbaar voor het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals winkelen, deuren openen of jouw hond uitlaten.

De vier unieke eigenschappen van Wheeleo®.

Wheeleo® combineert de voordelen van een rollator en wandelstok in één loophulpmiddel.

 • Één hand

  Ervaar de stabiliteit van een rollator, zonder afbreuk te doen op jouw bewegingsvrijheid. Altijd één hand vrij voor dagelijkse activiteiten.

 • Intelligent design

  Compact. Inklapbaar. Elegant. Ons ontwerp maakt eenvoudig transport mogelijk en heeft een moderne uitstraling. Geen stigma, gewoon een nieuwe generatie mobiliteitshulpmiddel.

 • 4 wielen voor mobiliteit

  Dankzij de 4 wielen hoef je jouw hulpmiddel niet meer op te tillen. De Wheeleo® maakt beweging in een vloeiende beweging mogelijk. Eindeloze ondersteuning, zonder dat je het merkt.

 • 4 contactpunten voor stabiliteit

  Vertrouw op 4 ijzersterke steunpilaren. De Wheeleo® verzekert jouw veiligheid in stabiele en minder stabiele periodes. Risico op vallen? Aanzienlijk laag.

Altijd aan jouw zijde.

Ontdek hoe Wheeleo® in jouw leven past, afhankelijk van jouw conditie.

 • Wat onze klanten zeggen.

  "Ik stel u voor: mijn 'hond'. Hij is perfect. Hij vergezelt me overal. Ik wil je laten zien waarom ik niet zonder hem kan. Kijk, ik ga met hem naar het raam. Ik doe het gordijn open en ik open mijn raam. Zonder uit evenwicht te geraken. Het gaat echt goed met me en dat komt door hem! Heb je gezien hoe snel ik beweeg? Ik zou niet eens tot bij mijn stoel geraakt zijn zonder mijn Wheeleo."

  Mevr. C, 82 jaar. Actieve oudere.

Ontwikkeld door kinesisten.

Na tal van patiënten weer op de been te hebben geholpen, heeft kinesist Geoffroy Dellicour het eerste prototype van Wheeleo® ontworpen met als voornaamste doel om (half)verlamde patiënten te ondersteunen wanneer ze opnieuw leren lopen.