Wheeleo®,
De éénhandige rollator

Het eenhandige ontwerp van de Wheeleo® ondersteunt jouw onafhankelijkheid, terwijl het bewegingsvrijheid vergroot in alledaagse situaties.

Een eindeloze leuning. Waar je ook gaat.

De Wheeleo® is een innovatief mobiliteitshulpmiddel dat jouw valrisico vermindert, gemakkelijk te vervoeren is en een elegant design heeft. Omdat het bestuurd wordt door slechts één hand, blijft jouw andere hand beschikbaar voor het uitvoeren van dagelijkse activiteiten zoals winkelen, deuren openen of verplaats gewoon je glas water.

De vier unieke eigenschappen van de Wheeleo®.

Wheeleo® combineert de voordelen van een rollator en wandelstok in één loophulpmiddel.

 • Één hand

  Ervaar de stabiliteit van een rollator, zonder afbreuk te doen op jouw bewegingsvrijheid. Altijd één hand vrij voor dagelijkse activiteiten.

 • Elegant design

  Geen stigma. De Wheeleo® is geen middel dat enkel ouderen gebruiken. Het is gewoon een nieuwe generatie loophulpmiddel. Dankzij het compact design neem je de Wheeleo® overal mee naartoe.

 • Continue ondersteuning

  Geen noodzaak om het apparaat op te tillen dankzij de 4 wielen die altijd in contact staan met de grond. De Wheeleo® maakt beweging met een continue stroom mogelijk. Oneindige ondersteuning, zonder dat u het merkt.

 • Dynamisch remmen

  De Wheeleo® biedt u veiligheid tijdens stabiele en wankele momenten. Risico op vallen? Aanzienlijk laag. De afwezigheid van remmen maakt een vloeiende wandeling mogelijk.

 • Wat onze klanten zeggen.

  "Ik stel u voor: mijn 'hond'. Hij is perfect. Hij vergezelt me overal. Ik wil je laten zien waarom ik niet zonder hem kan. Kijk, ik ga met hem naar het raam. Ik doe het gordijn open en ik open mijn raam. Zonder uit evenwicht te geraken. Het gaat echt goed met me en dat komt door hem! Heb je gezien hoe snel ik beweeg? Ik zou niet eens tot bij mijn stoel geraakt zijn zonder mijn Wheeleo®."

  Bekijk de volledige getuigenis hire.

  Mv. C. 93 years. Active Oudere.

  active senior with walking device wheeleo
 • Wat onze klanten zeggen.

  "Ik voel me veiliger wanneer ik de Wheeleo® gebruik dan wanneer ik een gewone vierpootstok gebruik. Je zou kunnen denken dat een voorwerp met wielen ingewikkelder te hanteren lijkt. Maar dat is niet het geval. Het is als een derde arm die we niet hebben, die stabiel is en ons echt in staat stelt te sturen en die stabiliteit en mobiliteit te hebben die we missen. Morgen ga ik voor het eerst terug naar huis en ik voel me veel veiliger nu ik weet dat ik de Wheeleo® bij me heb."

  Bekijk de volledige getuigenis hire.

  Vincent D. 37. Herstellende van een beroerte.

  patient after stroke talking about walking device wheeleo
 • Wat onze klanten zeggen.

  "De Wheeleo® is anders dan een rollator op wielen of een wandelstok, omdat patiënten met de Wheeleo één hand vrij hebben om voorwerpen op te pakken en te verplaatsen bij hun dagelijkse activiteiten. Ik adviseer ergotherapeuten om de Wheeleo® te gebruiken om hun patiënten onafhankelijker te maken in al hun bewegingen."

  Bekijk de volledige getuigenis hire.

  Mv. Alexia Wauthia, Ergotherapeut bij CHNW Lennox.

  occupational therapist smiling and talking about innovative walking aid.
 • Wat onze klanten zeggen

  "Een van de grootste voordelen van de Wheeleo is de veiligheid. Gisteren stapte een patiënt over van een gewone wandelstok op de Wheeleo®. Hierdoor nam het gevoel van uit balans zijn aanzienlijk af en daarmee ook het aantal valpartijen. De stabiliteit van de Wheeleo® maakt het verschil, ik merk het bij elk consult. In vergelijking met de rollator op wieltjes zijn de wendbaarheid en het vervoer van de Wheeleo ook echt grote voordelen.

  Bekijk de volledige getuigenis hire.

  Dr. Anne Frédérick. Neuroloog. Algemeen en medisch directeur bij CHNW Lennox.

  neurologic doctor talking about innovative walking device wheeleo

Ontwikkeld door kinesisten.

Na tal van patiënten weer op de been te hebben geholpen, heeft kinesist Geoffroy Dellicour het eerste prototype van Wheeleo® ontworpen met als voornaamste doel om (half)verlamde patiënten te ondersteunen wanneer ze opnieuw leren lopen.

physiotherapist that created innovative walking aid for patients
Physiotherapist that created an innovative walking aid for its patients