Startpagina / Artikels / Wheeleo V2: nóg meer bewegingsvrijheid
Wheeleo V2: Increased range of mobility

Wheeleo V2: nóg meer bewegingsvrijheid

Het werd een tijdje verwacht... de nieuwe Wheeleo V2 is beschikbaar!

De Wheeleo is een step verder!

Inderdaad, de Wheeleo is niet alleen een revalidatieoplossing maar ook een hulpmiddel voor alle mensen met loopmoeilijkheden. Onafhankelijk van de oorsprong van de moeilijkheden (ongeval, veroudering, pre/post-operatie,...), de Wheeleo helpt de gebruiker in zijn dagelijks leven.

De belangrijkste verbetering is ongetwijfeld de grootte van de wielen (100mm)!

Met de tijd en de opgebouwde ervaring, hebben we hebben gezien dat de Wheeleo in steeds meer gevarieerde contexten wordt gebruikt, die veel verder gaan dan de revalidatie na een beroerte.

Daarom wilden we het eengrotere rol- en oversteekcapaciteit geven. Zijn grotere wielen maken het nog gemakkelijker om op oneffen gronden te lopen. Dit vergroot het toepassingsbereik en geeft de gebruiker meer autonomie.

 

How bigger wheels of a walking aid improves walking

 

Er is veel werk verricht aan de kwaliteit van de onderdelen, maar ook aan de assemblage ervan. We zijn er erg trots op dat we kunnen rekenen op de aangepaste werkmaatschappij en bedrijf waar we al sinds de eerste dag mee samenwerken.

 

Wheeleo V2 is a new generation of walking devices

 

We gaan het daar niet bij laten. In de komende maanden plannen we accessoires die het comfort van de gebruikers verder zullen verbeteren. Aarzel niet om met ons te delen welke accessoires voor u zeer nuttig zouden zijn!

Maar eerst en vooral zijn we erg blij dat we u vandaag een "Made in Belgium" product kunnen aanbieden.

Profiteer van de Wheeleo V2 om u in beweging te brengen, het risico op vallen te verminderen en vooral om meer autonomie te krijgen! Er is zeker een reseller in de buurt!

gebruik="" je="" de="" wheeleo="" thuis?="" Deel je ervaring.

1 reageer

nov. 29, 2022 • Geplaatst door Marcel Uvyn

Is hij ook te gebruiken bij oneffen ondergronden, bijvoorbeeld bij park of boswandeling. Zou ook graag aankoopprijs weten van de Wheeleo V2

Laat een reactie achter: